Over alles wat leuk is!

Games

Grand Theft Auto V heeft ‘verborgen’ missies weinig bekend bij spelers

Grand Theft Auto V, het nieuwste spel in de Grand Theft Auto-serie, heeft verschillende missies in het verhaal voor fans om te voltooien en voordelen te behalen, evenals de verhaallijn voort te zetten.

© Pixabay.com

De game voor PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One en pc bevat echter ook een aantal verborgen missies, die bij de meeste spelers nauwelijks bekend zijn en die een aantal grappige, ongewone en afwijkende feiten bevatten.

Ze veranderen weinig aan het verhaal, maar zorgen wel voor een aantal verrassingen. Leer een aantal van deze verborgen missies van Grand Theft Auto V kennen en ontdek hun details hieronder.

 1. Bigfoot Hunt
  Bigfoot is altijd een doelwit geweest van urban legends die in andere spellen van de GTA-franchise een rol hebben gespeeld. Hier wordt hij vertegenwoordigd door Sasquatch, een folklore schepsel dat zijn equivalent is. Als je als Franklin speelt, kun je in The Last One missie eindelijk Bigfoot vinden in Grand Theft Auto V. De missie kan alleen worden uitgevoerd nadat de speler 100% van het spel heeft voltooid, inclusief het hoofdverhaal. Vanaf daar is het beschikbaar in Raton Canyon.
 1. Het redden van filmsterren
  Wie in de vroege avond in de buurt van de Raton Canyon komt, heeft misschien de kans om twee echte filmsterren te redden. Het spel heeft een kleine verwijzing naar de film Thelma & Louise, 1991, met Geena Davis en Susan Sarandon in de hoofdrollen. In de film gooit het vrouwenduo zich met hun auto van een klif, op de vlucht voor de politie. De scène in het spel is dezelfde, maar de speler heeft de mogelijkheid om de vrouwen te redden, door zichzelf vooraan te zetten met een ander voertuig.
 1. Immigrantenjacht
  Grand Theft Auto V heeft altijd de Amerikaanse manier van leven vertegenwoordigd in al zijn aspecten, inclusief de politiek incorrecte kant. In een van de geheime missies wordt dit ook duidelijk, wanneer het personage Trevor wordt gerekruteerd om met geweld jacht te maken op Mexicaanse immigranten die proberen illegaal de Verenigde Staten binnen te komen. De civiele grenspatrouille missie is te vinden in Blaine County, van agenten Josef en Joe. Het eindigt pas als Trevor zijn doelwitten vindt en ze verlamt met een verdovingsgeweer.
 1. Onderzeeër afval
  Een van de belangrijkste missies van het spel is het kapen van een kleine gele onderzeeër. Nadat het is vrijgegeven, is de speler vrij om de oceanen van Grand Theft Auto V te verkennen – en de zeebodem bevat een aantal behoorlijk interessante verrassingen. Er is een lopende geheime missie in het spel waarbij je nucleair afval op de zeebodem kunt verzamelen. Sommige personages in de stad kopen dit nucleaire afval, wat je geld kan opleveren.
© Pixabay.com
 1. Alien Encounters
  Dit is niet zo’n geheime missie, maar veel mensen zijn niet op de hoogte van het bestaan ervan of denken gewoon dat het een of andere modificatie van Grand Theft Auto V is. In het spel is het mogelijk aliens te ontmoeten en een invasiehorde met vuurwapens het hoofd te bieden. Je moet het met Michael spelen, in het Park Square gebied in Downtown Los Santos. Michael heeft ontmoetingen met milieuactivisten en gebruikt samen met hen illegale substanties. Na verloop van tijd raakt hij bewusteloos en begint hij groene aliens te zien die neergeschoten moeten worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *