Over alles wat leuk is!

Netflix

Netflix: kinderseries om met het gezin te kijken

Netflix zit boordevol leuke inhoud voor kinderen die graag voor de televisie blijven zitten. Door het publiek geliefde animaties redden of moderniseren, de dienst is een ongelooflijke kans voor degenen die uren willen doorbrengen met het kijken naar hun favoriete series. Bekijk hieronder de beste kinder content om te bekijken op het platform:

© Pixabay.com
 1. Steven Universe
  De animatie volgt het verhaal van Steven, die bij de Gems woont, aliens die hem trainen om de wereld te redden. De serie was succesvol omdat het een van de meest vooruitstrevende op televisie was, waarbij door representativiteit altijd onderwerpen aan de orde kwamen, zoals vrouwenemancipatie en seksuele geaardheid.
 2. Unfortunate Events
  De Netflix-originele productie is een bewerking van de beroemde gelijknamige boekenserie en vertelt het verhaal van de drie verweesde broers en zussen, Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes), en Sunny Baudelaire (Presley Smith) die de vervolging van graaf Olaf (Neil Patrick Harris), die het fortuin van de kinderen in handen wil krijgen, proberen te overleven. De serie is zeer de moeite waard, niet alleen vanwege de kwaliteit van het acteerwerk, maar ook vanwege de decors en kostuums die de kijker meevoeren in een droom – een nachtmerrie, dat wel, maar toch een droom.
 1. Adventure Time with Finn and Jake
  De serie speelt zich af in een apocalyptische wereld en volgt de avonturen van de jongen Finn en zijn wijze hond, Jake. De animatie heeft veel succes gehad – onder meer bij de Emmy Awards – voor het opbouwen van een complexe wereld en personages die diepgaande kwesties aansnijden met betrekking tot familie, vriendschap, religie en dood.
 2. Regular Show
  Deze excentrieke tekenfilm vertelt de avonturen van een blauwe gaai en een wasbeer die als tuinmannen werken voor een kauwgommachine. Terwijl kinderen zich vermaken met de hilarische personages, worden volwassenen geprikkeld met bespiegelingen over het leven.
 3. Gravity Falls
  De tweeling Dipper en Mabel is erg teleurgesteld als ze te horen krijgen dat ze de zomer bij hun oudoom moeten doorbrengen. Maar aangekomen in de stad waar hij woont, ontdekken ze een ongelooflijke wereld en beginnen mysteries op te lossen te midden van historische personages, eenhoorns en zeemeerminnen, altijd vergezeld van intelligente humor.
 4. The Amazing World Of Gumball
  De serie volgt de doldwaze avonturen van de kat Gumball en zijn vissen broertje, Darwin. Naast het feit dat de tekenfilm zeer onderhoudend is, is hij ook de moeite waard vanwege de talrijke pop- en cult referenties die er zeker in zijn verwerkt met het oog op het volwassen publiek.
 5. Avatar – De legende van Aang
  In een wereld die verdeeld is in vier volken (de Lucht Nomaden, de Waterstam, de Vuurnatie en het Aarde-koninkrijk), begint een oorlog wanneer een van de vier volken besluit te proberen de anderen te overheersen. De enige die de oorlog kan beëindigen is de Avatar – een individu die alle vier de elementen kan beheersen. Met diepgaande personages en complexe verhaallijnen is amusement voor het hele gezin gegarandeerd.
© Pixabay.com
 1. Star Wars – The Clone Wars
  De serie volgt enkele van de Jedi-krijgers, zoals Obi-Wan, Anakin en Yoda, in de strijd tegen het leger van de separatisten, waarbij de gebeurtenissen uit de zevende film van de saga worden verkend. Zeker leuk voor kinderen en ouders die fan zijn van Star Wars!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Fam Debuck says:

  Echt fan van de Star Wars film hier met het gezin. Inderdaad aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *