Over alles wat leuk is!

Netflix

Vijf series op Netflix om met het gezin te kijken

Het gezinsleven is een onuitputtelijke bron van goede verhalen. Grappig, onhandig, vol avontuur of mysteries. Het doet er niet toe. Waar het om gaat is dat familiebanden inspireren tot geweldige series voor alle leeftijden. Wat dacht je ervan om van de feestdagen te profiteren om jouw familie te verzamelen en een paar van deze wonderen te bekijken? Kijk eens naar de lijst die we voor je hebben gemaakt.

© Pixabay.com
 1. Lost in Space
  De nieuwe versie van Lost in Space, een remake van de klassieke serie die in 1965 werd gecreëerd door Irwin Allen, behoudt de avontuurlijke geest van de familie Robinson, maar met geactualiseerde sociale concepten. In 10 afleveringen balanceert het familie- en overlevings drama met romantiek, humor en schurkachtige trekjes, waarbij het altijd een nieuwsgierige blik houdt op het universum dat het aan het publiek presenteert.
 1. Unfortunate Events
  Unfortunate Events, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Daniel Handler onder het pseudoniem Lemony Snicket, wordt verteld door de auteur zelf (gespeeld door Patrick Warburton), en volgt drie verweesde broers en zussen: Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) en Sunny Baudelaire. Als hun ouders sterven, gaan ze bij verschillende voogden wonen. De problemen beginnen wanneer de kinderen worden overgeleverd aan de genade van de gemene graaf Olaf (Neil Patrick Harris) terwijl ze verschillende beproevingen moeten doorstaan in hun zoektocht om het mysterie rond de dood van hun ouders op te lossen.
 1. Full House
  Full House gaat ook over een onconventionele familie. Het ontstaat wanneer Danny Tanner weduwnaar wordt en zijn zwager (en beste vriend) in het huis intrekt om hem te helpen met de taak zijn drie dochters op te voeden. De serie was een hit van 1987 tot 1995 toen het op tv werd uitgezonden en kreeg een Netflix-geproduceerd vervolg, Fuller House. Deze keer wordt dierenarts D.J. weduwe en aanvaardt hulp van Stephanie, een ambitieuze muzikante, en Kimmy, moeder van tiener Ramona, om voor haar drie kinderen te zorgen.
 1. One Day a Time
  One Day a Time. Dit is het motto van de moeder van een Cubaans gezin dat, na een scheiding, gedwongen is de kinderen alleen op te voeden. Met groot succes vertoond op de Amerikaanse tv van 1975 tot 1984, kreeg de serie een remake geproduceerd door Netflix, waarbij de conflicten werden bijgewerkt maar alle humor van de moeilijkheden van een Latino familie in de Verenigde Staten behouden bleef.
© Pixabay.com
 1. The Fresh Prince Of Bel-Air
  De serie ging op 10 september 1990 in première op het kanaal NBC, onthulde de ster Will Smith en heeft sindsdien fans over de hele wereld verzameld. Na zes seizoenen en meer dan 100 afleveringen kwam er in 1996 een einde aan de serie. Will (Will Smith) is een jongeman van bescheiden komaf die verhuist naar een luxueuze buurt in Californië. Nadat hij in de problemen is gekomen met gevaarlijke mensen uit zijn buurt in Philadelphia, besluit Will’s moeder, uit angst voor de toekomst van haar zoon, hem naar zijn zus Vivian (Janet Hubert-Whitten) en diens zwager Philip (James Avery) te sturen, een advocaat die rechter is geworden. De serie is gegarandeerd leuk tot op de dag van vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *