Over alles wat leuk is!

Netflix

De leukste comedy series op Netflix

Soms heb je gewoon even zin om lekker te lachen. Netflix geeft je daarom een ruime keuze in comedy series, waaronder de bekende sitcoms Friends, Modern Family, the Big Bang Theory en How I Met Your Mother. Maar je vindt op Netflix ook ontzettend veel comedy’s, die misschien wat minder bekend zijn, maar minstens net zo leuk. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij alvast een selectie gemaakt van series, die jou zeker zullen laten lachen.

© Pixabay.com

Santa Clarita Diet

De horror-comedy serie Santa Clarita Diet gaat over een Sheila, gespeeld door Drew Barrymore, die verandert in een zombie. Terwijl ze dit samen met haar man en dochter verborgen probeert te houden in de typische Amerikaanse buitenwijk, waar ze wonen, proberen ze het mysterie van de oorzaak op te lossen. Dit alles terwijl ze ook nog aan genoeg mensenvlees moet komen om te kunnen eten. Dat alles leidt tot hilarische en soms smerige situaties, waarvan je zult huilen van het lachen.

After Life

In After Life probeert Tony, een journalist voor een plaatselijk krantje, het leven weer op te pakken, nadat zijn vrouw is overleden. Hij kampt met depressieve gevoelens en denkt aan zelfmoord plegen. Omdat zijn hond honger heeft, doet hij dat uiteindelijk niet, maar hij besluit wel, dat hij alles kan doen en zeggen wat hij wil, omdat het toch niet meer uit maakt. Deze zwarte comedy is bedacht en geregisseerd door Ricky Gervais, die ook de hoofdrol speelt. De serie laat zien dat een lach en een traan vaak dicht bij elkaar liggen. Als je na twee seizoenen nog niet genoeg hebt van Ricky Gervais, kijk dan ook eens “Derek” op Netflix, een serie over een verstandelijk gehandicapte jongen, die werkt in een verzorgingstehuis.

A Series of Unfortunate Events

De Netflix-original Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events is een serie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. Het vertelt het verhaal van de Baudelaire-kinderen, Violet, Klaus en Sunny, die nadat ze hun ouders zijn verloren, op zoek gaan naar een voogd. Ondertussen worden ze achtervolgd door Count Olaf, die het gemunt heeft op hun erfenis. Hiervoor komt hij in steeds nieuwe vermommingen achter hen aan. Tijdens hun zoektocht komen ze erachter, dat hun ouders lid waren van een geheime organisatie. Hoewel de titelsong je vraagt om vooral niet te kijken, is het een mooi gemaakte serie, die surrealistisch aandoet, maar ook erg grappig is en dus zeker de moeite waard is om te kijken.

© Pixabay.com

The Good Place

The Good Place gaat over Eleanor, die na haar dood in het hiernamaals terecht komt. Er zijn in het hiernamaals twee plekken, de Good Place en de Bad Place. Waar je terecht komt, wordt bepaald door hoe je je leven op aarde hebt geleidt. Als medicijn-dealende narcist hoort Eleanor dan ook zeker niet thuis in the Good Place, maar ze wil hier natuurlijk koste wat kost blijven. Haar aanwezigheid zorgt echter voor chaos in het ontwerp van The Good Place. Samen met haar soulmate probeert ze te leren hoe ze een goed mens kan worden, zodat ze toch kan blijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *